Lahodná roštěná s hořčicí

Suroviny

velké cibule
1 ks
roštěné
600 g
sůl, pepř
dle chuti
masox
dle chuti
plnotučná hořčice
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Tato omáčka je velmi jednoduchá a přitom velmi chutná. Roštěnou (může být i jiné maso) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany hořčicí a pak obalíme v hladké mouce. Osmažíme z obou stran na troše oleje. Ve výpeku osmažíme cibulku, přidáme hladkou mouku a důkladně promícháme. Přilijeme vodu popřípadě masox a vaříme cca 30 minut. Dochutíme. Jestli bude potřeba, tak ještě zahustíme. Mezitím si vedle v hrnci uvaříme rýži nebo těstoviny.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.2.2017 8:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist