Lahodná domácí paštika s muškátovým oříškem

Suroviny

prorostlého vepřového masa
1500 g
vepřových jater
500 g
vajec
6 ks
sůl, pepř
dle chuti
nové koření
dle chuti
muškátový oříšek
dle chuti

Postup přípravy:

Maso uvaříme a semeleme. Játra semeleme syrová. Dohromady smícháme maso, játra, syrová vejce, sůl, pepř, na špičku nože mleté nové koření a nastrouhanou půlku muškátového oříšku. K tomu všemu přidáme cca 1 litr vývaru z masa. V mixéru vše řádně prošleháme. Plníme do skleniček asi do 2/3 výšky. Vaříme 2 hodiny.

 

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.12.2016 8:49

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist