Kyselá čočková polévka s vejcem

Suroviny

čočky
250 g
másla
2 PL
hladké mouky
2 PL
octa
1 PL
vejce
1 ks
sůl

Postup přípravy:

Čočku opereme a necháme ji nejlépe do druhého dne máčet e studené vodě. Pak vodu slijeme, čočku znovu zalijeme čerstvou studenou vodou a uvaříme do měkka. Do polévky zavaříme z másla a mouky připravenou jíšku, osolíme, okyselíme octem a nakonec vmícháme rozšlehané vejce.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist