Kynutý tvarohový koláč s broskvemi

Suroviny

polohrubá mouka
1/2 kg
droždí
3 dkg
cukr krystal
8 dkg
roztavený tuk
6 dkg
žloutek
2 ks
sůl
dle chuti
vlažné mléko
1/4 l
tvaroh
2 ks
broskev
dle potřeby
drobenka z másla, cukru a hrubé mouky
dle potřeby

Postup přípravy:

Z mouky, cukru, droždí, tuku, žloutků, špetky soli a mléka uděláme kynuté těsto. Až vykyne, rozválíme jej na plech, potřeme rozmíchaným tvarohem (tvaroh+cukr+vanilkový cukr+žloutek), nakonec dáme nakrájené broskve a posypeme drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.11.2012 9:50| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist