Kynutý koláč s mákem a tvarohem

Suroviny

hladká mouka
500 g
mléko
250 ml
cukr
180 g
máslo
180 g
polohrubá mouka
200 g
droždí
1/2 kostky
vejce
1 ks
vanilkový cukr
1 ks
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Těsto: 1/2 kg hladké mouky, 250 ml mléka, 1/2 kostky droždí, 1 vejce, 100 g cukru, 100 g másla špetka soli, vanilkový cukr

Drobenka: 200 g polohrubé mouky, 80 g másla, 80 g krupicového cukru

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Zaděláme si na kvásek, pak postupně přimícháme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na ruce. Necháme v klidu vykynout. Poté rozválíme na plech a naneseme tvaroh, mák a nakonec nasypeme drobenku. Pečeme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 17x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.6.2012 6:38| autor: SamanthaJones

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist