Kynuté vdolky z rýže

Suroviny

polohrubá mouka
1 kg
vařená rýže
1 hrnek
vejce
1 ks
olej
3 PL
droždí
1 kostka
sůl
mléko
1 hrnek
cukr
2 ČL
prášek do pečiva
1 balíček

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Z mléka, droždí a cukru si připravíme kvásek. Do mísy dáme ostatní ingredience, přidáme kvásek, nakonec vejce a zaděláme těsto. Necháme vykynout a pak jen na pomoučněném válu tvarujeme vdolky, které smažíme na oleji a hotové zdobíme ovocem a slehačkou.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.8.2011 3:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist