Květákový paprikáš se žampióny

Suroviny

větší květák
1 ks
cibule
1 ks
červená paprika
1 ks
žampiony
6-8 ks
olej
3 PL
kysaná smetana
1 šálek
sladká paprika
2 PL
pepř, sůl

Postup přípravy:

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a necháme ho okapat. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na plátky nakrájené žampióny, zasypeme sladkou paprikou a osmahneme. Podlijeme troškou vody a podusíme. Přidáme květák a kysanou smetanu, dochutíme solí a pepřem dobře promícháme a necháme chvilku povařit.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist