Květák v jogurtové marinádě po indicku

Suroviny

květák
1 ks
olej
3 PL
cibule
2,5 ks
česnek
3-4 stroužky
mletý zázvor
kari koření
bílý jogurt
2 dcl
sůl

Postup přípravy:

Marináda: 1/2 cibule, 3-4 stroužky česneku, mletý zázvor, kari koření, 2 dl bílého jogurtu, sůl

Nejdříve připravíme marinádu. Cibuli drobně pokrájíme, přidáme rozetřený česnek, koření, vmícháme jogurt a osolíme. Očistěný květák rozebereme na růžičky, vložíme nejméně na 3 hodiny do marinády a uložíme do chladna. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, vložíme do ní květák i s marinádou, podle chuti osolíme, podlijeme asi 1 dl vody a podusíme do měkka.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist