Květák s houbami a rajčaty

Suroviny

květák (nebo brokolice)
1 ks
houby
cibule
vejce
mléko
rostlinný tuk
rajčata
sůl, mletý pepř, kmín
pažitka

Postup přípravy:

Květák (nebo brokolici) do měkka uvaříme v osolené vodě. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém tuku. Očistíme čerstvé či rozmražené houby a dusíme doměkka. Přidáme sůl, pepř, kmín, zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a necháme srazit. Uvařený květák obložíme houbami a rajčetem nakrájeným na kolečka.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist