Kuskus jako tabouleh

Suroviny

begonie
1 hrst
hrachor
1 hrst
mečík
1 hrst
kopretina věncová nebo lichořeřišnice
1 ks
kuskus
1 balení
olivový olej
1 PL
okurek
1 ks
rajče
2 ks

Postup přípravy:

K jídlu jsou kupodivu i květiny jako například begonie, hrachor, mečík, kopretina věncová nebo lichořeřišnice. Vše nasekáte, celková chuť je vynikající – lichořeřišnice je totiž ostrá, begonie kyselá, kopretina nahořklá a hrachor a mečík hrají především barevně. Kuskus necháme nabobtnat v osolené vodě, přidáme olivový olej a rozmícháme, aby se zrnka oddělila. Přidáme okurky a rajčata nakrájené na malé kostičky. Pokud nepřidáváme begonii, podle chuti okyselíme. Můžeme nechat odležet a vychladit v lednici. Přidáme kvítí dle dostupných možností i vlastní chuti a ihned podáváme.

Zdroj: kytkykjidlu.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2015 8:24| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist