Kuřecí steak na zelenině se zázvorem

Suroviny

kuřecí prsní řízky
4 plátky
malá mrkvička (baby karotka)
200 g
malá cuketa
1 ks
červená cibulka
2 ks
čerstvý zázvor
1 kousek
olej
2 PL
anýz
dle chuti
kari
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, lehce naklepeme a osolíme. Zakapeme je olejem, potřeme oloupaným a nastrouhaným zázvorem, okořeníme kari a anýzem a necháme alespoň 5 hodin odležet. Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky, které opečeme zprudka na oleji, osolíme a opepříme. Odleželé steaky grilujeme z každé strany asi 3-4 minuty. Na talíře rozložíme opečenou zeleninu, kterou na závěr překryjeme steaky. Podáváme s bílým pečivem doplněné česnekovou nebo bylinkovou omáčkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.1.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist