Kuřecí steak na víně s mandlemi

Suroviny

kuřecí prsa
600 g
česnek
4 stroužky
olej
2 PL
mandle
1 PL
hladká mouka
1 PL
máslo
1 PL
bílé víno
0,5 dcl
pepř
dle chuti
chilli
dle chuti
kari
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji.

Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, koření a krátce osmahneme, zalijeme vínem a krátce povaříme. Šťávu dosolíme a procedíme zpět na maso.

Oloupané mandle rozdělíme na půlky, osmahneme na tuku a ozdobíme jimi jednotlivé porce kuřecích steaků. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist