Kuřecí řízky po ďábelsku

Suroviny

kuřecí prsní řízky
4 ks
cibule
3 ks
hořčice (plnotučné)
2-3 PL
vegety
1 ČL
směsi úálivého koření (jaké kdo má rád)
1 ČL
sůl, olej
hladká mouka na obalení

Postup přípravy:

Kuřecí řízky očistíme a zlehka naklepeme. Osolíme, obalíme ve směsi mouky a koření. Pak je osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji na pánvi. Přendáme na nahřáté talíře nebo do mísy. Na výpeku z řízků necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kolečka. Přidáme hořčici, promícháme, prohřejeme a pak přelijeme maso. Můžeme podávat na listě hlávkového salátu, ideální příloha je zelenina – na léto je to osvěžující jídlo.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.7.2013 7:47| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist