Kuřecí prsíčka se slaninou a jablkem

Suroviny

kuřecí prsíčka (množství dle potřeby, stejně jako ostatní)
plátky anglické slaniny
jablko
1 ks
sůl, pepř, yzop nebo dobromysl (oregano)
vývar
hladká mouka na zahuštění
citron

Postup přípravy:

Ludmila Klukanová doporučuje:

Kuřecí prsíčka nařízneme, osolíme, opepříme a vložíme do nich v plátku anglické slaniny 1/8 oloupaného jablka, párátkem uzavřeme, posypeme yzopem či dobromyslí, klademe na pánev, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

Hotové vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a ke konci vylepšíme několika kapkami citronu. Podáváme s rýží. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist