Kuřecí polévka pro gurmány s hráškem

Suroviny

kuřecí maso
200 g
mražený hrášek
120 g
mrkev
1 ks
cibule
1 ks
hlávka zelí
1/4 ks
česnek
1 stroužek
stonek řapíkatý celer
1 ks
olivový olej
pepř
oregáno
bazalka
loupaná konzervovaná rajčata
400 g
těstoviny
110 g
voda
4 šálky

Postup přípravy:

1. Do většího hrnce dáme trošičku olivového oleje, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a za stálého míchání je ohříváme, až začnou měnit barvu.

2. To pak přidáme nastrouhaný na hrubém struhadle celer a mrkev a vše asi minutu restujeme.

3. Nakrájíme rajčata a přidáme i s nálevem do hrnce, přimícháme vodu a koření, přivedeme k varu a přidáme těstoviny.

4. Polévku vaříme 15 minut, poté přidáme hrášek a na proužky nakrájené kuřecí maso.

5. Všechno zvolna vaříme ještě asi 15 minut, kdo potřebuje, dochutí solí a kuřecí polévka pro gurmány je hotová.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2011 8:36| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist