Kuřecí plátky v tatarské omáčce s česnekem

Suroviny

kuřecí prsa
500 g
tatarské omáčky Hellman`s
4 PL
česneku
2 stroužky
hladká mouka na obalení

Postup přípravy:

1. Kuracie prsia nakrajate na 1,5 cm silne platky. Osolite a opeprite.
2. Premiesajte maso s tatarskou omackou Hellman`s a s prolisovanym cesnakom. Mozete ich dat na 30 minut do chladnicky. Maso bude vzdusne a stavnatejsie.
3. Rozohrejte panvicu s olejom. Kuracie platky zlahka obalte z oboch stran v muke a vyprazajte ich zhruba 3 minuty dozlatova z oboch stran.
K tomu servirujte uvarene zemiaky a zeleninovy salat.. A mate to hotove.. :)) Vyborny recept.. mam to odskusane.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2011 11:09| autor: zuzka510

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist