Kuřecí Ondráš s bramborákem

Suroviny

kuřecí maso
brambor
česnek
sůl
pepř
vejce
mouka
majoránka
olej
grilovací koření

Postup přípravy:

Kuřecí maso je lepší naložit do druhého dne. Kuřecí prsa posypeme grilovacím kořením potřeme olejem a česnekem necháme odležet do druhého dne. Maso natáhne lepší chuť. Brambory nastrouháme a připravíme těsto na bramboráky. Přidáme sůl,pepř,majoránku,vejce,česnek,a zahustíme moukou.

Rozpálíme si olej na pánvi a naběračkou nabereme těsto a uděláme první bramborák, necháme si kousek místa na maso vedle které orestujeme z obou stran, až je bramborák z jedné strany hotový otočíme ho dáme na něj orestované maso a přelejeme dalším těstem na bramborák, poté otočíme
a doděláme z druhé strany. Dozdobíme zeleninkou. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.3.2011 10:32| autor: YLLIESS

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist