Kuřecí játra s cibulkou a kmínem

Suroviny

kuřecí játra
700 g
cibule
150 g
tuk
100 g
sůl
20 g
mletý pepř
1 špetka
kmín
1 špetka

Postup přípravy:

Očištěná drůbeží játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, pak ji orestujeme na tuku dorůžova. Přidáme připravená játra, opepříme je a posypeme kmínem. Játra orestujeme a krátce podusíme pod poklicí. Udušená játra nakonec osolíme a ihned servírujeme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.2.2015 9:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist