Kuřecí játra na cibulce

Suroviny

kuřecích jater
750 g
cibule
150 g
tuku
100 g
mletého pepře
1,5 g
mletého kmínu
1,5 g
sůl
dle chuti
voda
dle potřeby

Postup přípravy:

Očištěná drůbeží játra důkladně omyjeme, necháme okapat, pak je nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky. Na rozpáleném tuku plátky cibule orestujeme dorůžova, přidáme kousky jater, okořeníme pepřem, kmínem, krátce opečeme. Mírně podlité horkou vodou, zaklopené poklicí a krátce podusíme. Hotová udušená játra ihned servírujeme, osolíme je až těsně před podáváním.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.1.2017 7:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist