Kuře v brambůrkách s parmezánem

Suroviny

kuřecí řízek
sůl
pepř
šťáva z citronů
1/2
worcestrová omáčka
1 ČL
slaná brambůrka
100 g
vejce
2 ks
škrobová moučka
2 PL
bazalka
1 PL
parmezán
20 g

Postup přípravy:

kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a opepříme, zalijeme citronovou štávou a worcesterovou omáčkou a necháme hodinu rozležet. V jedné misce rozšleháme vejce se škrobovou moučkou, jemně basekanou bazalkou a jemně nastrouhaným parmezánem. v druhé misce rozdrtíme slané pečené brambůrky.

Řízky obalíme ve vejcích a poté v brambůrcích. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby a pečeme při 180stupních asi 30 minut. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2011 4:24| autor: brinoksa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist