Kuře na jehle

Suroviny

kuřecí prsa
moravská slanina
cibule
sójová omáčka
2 PL
dezertní víno
1 PL
cukr
1 ČL
zázvor
1 ČL
protlačený česnek
3 stroužky
sůl
med
2 PL
brokolice
česnek
3 stroužky
bílé koření
vegeta
bílé víno
2 dcl

Postup přípravy:

 marináda: 3 lžíce sojové omáčky,  1 lžíce dezertního vína,  1 lžička cukru,  1 lžička zázvoru, 3 stroužky protlačeného česneku, sůl

Směs na potírání: 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce medu,  příloha –

Uděláme si marinádu a necháme v ní maso aspoň dvě hodiny. Potom napícháme na jehly spolu se slaninou a cibulí. Grilujeme a během grilování potíráme směsí.

Brokolici očistíme, na oleji zpěníme česnek, přidáme brokolici, okořeníme a podlijeme vínem. Dusíme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist