Kuře bez kostí nadívané zeleninou, špekem a vejci

Suroviny

kuře
1 ks
celer
1 ks
cibule
2 ks
česnek
sůl
pepř
vejce
3 ks
petrželka
olej
špek
koření na kuře

Postup přípravy:

Kuře vykostíme. Snažíme se co nejméně proříznout kůži, uděláme z něj plát. Kostru využijeme na polévku.

Na oleji dožluta usmažíme pokrájenou cibuli, na to vhodíme strouhaný celer, restujeme a po chvilce přidáme koření, na závěr přimícháme vajíčka a necháme srazit. Plát kuřete potřeme touto náplní, rukama uplácáme pravidelnou šišku a sešijeme. Poprášíme kořením na kuře a klasicky upečeme v troubě na slanině.

Při pečení hlídáme a obracíme, aby bylo dozlatova po všech stranách. Obracíme nejlépe dvěma vařečkami. Peče se cca 1 a půl hodiny.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.7.2011 9:03| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist