Krůtí steaky s restovanou hruškou a karambolou

Suroviny

krůtí prso
4 porce
kompotovaná hruška
4 půlky
šťáva z kompotu
dle potřeby
červená koktejlová třešeň
4 ks
karambola
1 ks
koření na steaky
dle chuti
sůl
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby
trochu hladké mouky
dle potřeby

Postup přípravy:

Krůtí maso jemně naklepeme, ochutíme kořením na steaky, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme z obou stran v pánvi na oleji. Pak maso ještě trochu osolíme, do pánve k němu přidáme kompotované hrušky s trochou kompotové šťávy a společně restujeme několik minut. Hotové maso i s hruškami rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou z pánve, každou porci ozdobíme plátkem karamboly a koktejlovou třešní a podáváme například s brambory.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist