Krůtí prsa na pomerančích se skořicí

Suroviny

krůtí prsa v celku
600 g
cibule
1 ks
česnek
1 stroužek
celá skořice
1 proutek
bobkový list
1 ks
pomerančová šťáva (ze 2 ks)
2 ks
sůl, pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Krůtí prsa omyjeme, osušíme. Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme na plátky pokrájený česnek a maso, které opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme koření a pomerančovou šťávu. Přikryjeme pokličkou a na mírném ohni za občasného přelití masa šťávou pomalu dusíme doměkka. Hotové maso nakrájíme na úhledné plátky a obložíme plátky pomeranče a vzniklým sosem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.9.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist