Krůta se slaninou, zeleninou a petrželkou

Suroviny

med
3 PL
krůta
4
slanina
40 g
olej
1 PL
bílé víno
4 PL
zelenina
150 g
cibule
2 ks
petrželka
1 PL
sůl
pepř

Postup přípravy:

Porce krůty osolte, opepřete a prošpikujte slaninou. Nakrájenou cibuli zpěňte na másle a oleji, přidejte maso a po obou stranách prudce opečte. Přidejte petrželku, víno, podlijte vodou a duste téměř doměkka. Pak přidejte mraženou zeleninovou směs a doduste.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2011 9:25| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist