Krkovička s hořčicovou marinádou

Suroviny

plátky krkovice
4 ks
plnotučné hořčice
4 PL
oleje
4 PL
česneku
4 stroužky
grilovacího koření
4 PL
sójové omáčky
2 PL

Postup přípravy:

Plátky masa naklepeme, nařízneme po okrajích a potřeme kořením a prolisovaným česnekem. Zakapeme marinádou připravenou ze sojové omáčky, hořčice a oleje. Necháme odležet v chladu alespoň 4 hodiny, nejlépe ale přes noc. Plátky masa pokládáme na rozpálený gril – dají se ale připravit i klasicky na pánvi.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2013 5:54| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist