Krevety s česnekem a rajčaty

Suroviny

kreveta
150 g
olivový olej
1 PL
červená nakrájená cibule
1 ks
česnek
4 stroužky
nakrájené rajče (konzerva)
420 g
rajský protlak
1 PL
červené víno
150 ml
nakrájená petrželka
1 PL
krátké těstoviny penne
450 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rozehřejte v pánvi olivový olej a jemně osmahněte nakrájenou cibulku a česnek než změknou. Vmíchejte nakrájená rajčata, rajský protlak a červené víno. Osolte a opepřete čerstvě mletým černým pepřem. Poduste omáčku 10 minut bez pokličky než zhoustne. Přidejte nakrájenou petržel a krevety a duste další tři minuty. Mezitím uvařte těstoviny, propláchněte je a nechte okapat. Nakonec smíchejte dohromady omáčku a těstoviny.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist