Křenová marináda se smetanou a vejci

Suroviny

křen
100 g
šlehačka
1/8 l
vejce
2 ks
s§l, cukr, ocet
1 špetka

Postup přípravy:

Křen očistíme a jemně nastrouháme. Mezitím uvaříme natvrdo 2 vejce, která po uvaření posekáme a smícháme s křenem a smetanou. Osolíme a podle chuti ještě přidáme cukr a ocet. Podáváme jako přílohu k uzenému masu.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.11.2012 12:47| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist