Králík s bylinkami a slaninou

Suroviny

králík
1 ks
cibule
1 ks
slanina
100 g
olej
5 PL
česnek
4 stroužky
mletý pepř
sůl
nové koření
oregáno
drcený kmín
citrónová šťáva

Postup přípravy:

Králíka prošpikujeme slaninou. Oloupanou cibuli nastrouháme. Česnek prolisujeme a smícháme s nastrouhanou cibulí, kořením, solí a citrónovou šťávou. Směsí potřeme králíka, pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce uležet do druhého dne. Druhý den králíka pečeme v alobalu v předehřáté troubě při 180°C. Cca po 45-ti minutách vyjmeme králíka z alobalu a dopečeme za podlévání vypečenou šťávou.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.11.2015 2:26| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist