Králík po kanadsku

Suroviny

másla
1/8 ks
cibule
1 ks
prolisovaného česneku
3 stroužky
kečupu
1/2 sklenice
sůl
octa
1 PL
sójové omáčky
1 PL
worchestru
1 PL
chilli
1/2 PL
pepře
1 špetka

Postup přípravy:

osminku másla, nakrájenou cibuli, tři stroužky prolisovaného česneku, půl sklenice kečupu, sůl, lžíci octa, lžíci sojové omáčky, lžíci worchestru, půl lžíce chilli a čtvrt lžíce pepře.

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

 

V hrnci rozpustíme osminku másla, přidáme nakrájenou cibuli, tři stroužky prolisovaného česneku, půl sklenice kečupu, sůl, lžíci octa, lžíci sojové omáčky, lžíci worchestru, půl lžíce chilli a čtvrt lžíce pepře.

Promícháme a touto směsí zalijeme králíka a necháme v lednici rozležet přec noc. Potom podlijeme, upečeme a podáváme s brambory nebo rýží. Dobrou chuť!

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist