Králičí stehna na bílém víně s tymiánem

Suroviny

králičí stehna
4 ks
česnek
3 stroužky
tymián
2 snítky
chilli paprička
1 ks
bílé víno
200 ml
bobkový list
1 ks
olivový olej
5 PL
vývar
250 ml
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Králičí stehna osolíme, okořeníme pepřem a zprudka opečeme na olivovém oleji spolu se stroužky česneku (necháme je vcelku, jen je mírně rozmáčkneme), chilli papričkou, bobkovým listem a snítky tymiánu. Pánev pak vložíme do trouby vyhřáté na 180-190 °C, maso podlijeme bílým vínem a stehna z králíka dopečeme doměkka, během pečení maso přeléváme výpekem a podléváme vývarem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.8.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist