Králičí rarášci

Suroviny

králičí maso
400 g
vejce
2 ks
pivo
1 dcl
hořčice
2 ČL
solamyl
2 ČL
hladká mouka
3 PL
polévkové koření
sůl, pepř
kari koření
sójová omáčka
olej

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Králičí maso nakrájíme. Z ostatních surovin připravíme směs, do které maso naložíme a necháme do druhého dne v lednici. Potom maso osmažíme na pánvi na trošce oleje. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 3:34| autor: sincerity

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist