Krabí kremrole s citrónovým pepřem

krabi-kremrole-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

listové těsto
400 g
krabí tyčinky
250 g
vejce na potření
1 ks
olivový olej
dle potřeby
citrónový pepř
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Listové těsto vyválejte na tenký plát a nakrájejte ho na 3 cm široké a asi 20 cm dlouhé pruhy. Potřete je olejem a navíjejte je na krabí tyčinky jako kremrole. Ruličky položte na plech vyložený pečícím papírem, každou potřete rozšlehaným vejcem a posypte solí. Plech vložte do předehřáté trouby (na 220°C) a upečte při 180°C do zlatova. Podávejte se špenátem nebo zeleninovým salátem a bílým vínem.

Tip: tyčinky před zabalením do těsta posypte citrónovým pepřem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist