Kotlety na smetaně s hořčicí

Suroviny

vepřová kotleta s kostí
4 ks
tymián
1 PL
cibule
2 ks
smetana
1 balení
dijonská hořčice
2 PL
čerstvě mletý pepř, olej, sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Kotlety naklepeme, po krajích na pár místech nařízneme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na proužky a restujeme na pánvi s olejem, přendáme ji do pekáčku a na pánev vložíme kotlety, zprudka je opečeme z obou stran dohněda a položíme na cibuli. Do pánve vlijeme trochu vody, provaříme a nalijeme na maso. Smetanu smícháme důkladně s hořčicí, tymiánem a dostatečně opepříme, můžeme podle chuti hořčice ještě přisolit. Vše nalijeme na maso a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C, je lepší pekáček ze začátku tak na půl hodiny přikrýt, pak odklopit a dopéct, celkem pečeme cca 40 minut.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 34x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.4.2015 6:49

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist