Kořeněná čočka s rajčatovým protlakem a vínem

Suroviny

čočka
350 g
česnek
3 stroužky
větší cibule
1 ks
máslo
20 g
olej
4 PL
cukr
1 ČL
sůl, kari
dle chuti
rajčatový protlak
4 PL
víno
3 PL

Postup přípravy:

Čočku namočíme na 2 hodiny ve vodě. Na másle a oleji osmahneme cibuli, česnek a kari, vmícháme namočenou a scezenou čočku a podléváme vodou z čočky. Ochutíme cukrem, solí a rajčatovým protlakem. Ke konci vaření přidáme 3 lžíce vína.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.3.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist