Koláč se smetanou a skořicí

Suroviny

celá vejce
4 ks
moučkového cukru
20 dkg
hladké mouky
20 dkg
prášek do pečiva
1 ks
oleje
1 sklenice
mléka
1 l
pudingy (vanilkový)
2 ks
zakysané smetany
3 ks
skořice

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

1.Vejce s moučkovým cukrem rozšleháme,přidáme hladkou mouku,prášek do pečiva a olej. Mezitím z litru mléka uvaříme puding,můžeme osladit.
2.Těsto nalijeme na plech,přelijeme horkým pudingem a dáme do trouby na 20 – 25minut.Těsto se nám zvedne a prostoupí pudingem tak, že to vytvoří takové hrbolky.
3.Po vyndání s trouby necháme vychladnout a přelijeme zakysanou smetanou a posypeme skořicí.Celé to pak necháme v lednici aspoň 24 hodin,aby dobře ztuhla.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 9:00| autor: Sarka6

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist