Každá neduha se schová, když jste rybízová! RYBÍZ …je malý, ale šikovný .-)

Rybízová bobulka je vděčná, a vzhledem ke svému využití po celá staletí, i věčná. Není divu, že si rybíz oblíbily hospodyňky celé Evropy. Lze jej s gurmánským úspěchem zpracovat na jakýkoli způsob. Chutná, voní, je milou ozdůbkou a navíc je zdravý. Je jedno zda sáhnete po sladkém černém nebo kyselejším červeném, se svým desetinásobným obsahem vitamínu C oba strčí do kapsy i citron, díky čemuž jsou pomocnou rukou při řadě různých nachlazení a chřipek. Dobře je také využijeme na žaludeční problémy, unavené nohy, soužení s močovým měchýřem a lecjakým jiným nepříjemným zánětem. A ještě něco si můžeme s rybízem dopřát, regeneraci a očistu…

Maska pro pleť s rozšířenými póry

Štávu z rozmačkaného rybízu smícháme s jednou lžičkou bramborové moučky.
Za použití gázy naneseme na dobře očištěnou pokožku. Necháme deset až dvacet minut působit.

Krása, ta pravá, je být zdravá! .-)

Martina Divišová
Kosmetický salón Beauty, tel. 724760526
(foto: internet)

9.8.2006 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist