Karbanátky z hlávkového zelí a šunky

Suroviny

hlávkové zelí
500 g
šunka
100 g
žemle
2 ks
mléko
125 ml
vejce
2 ks
česnek
1 stroužek
strouhanka
olej
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hlávku zelí rozdělte na čtvrtky a poduste v osolené vodě. Nechte okapat a jemně nasekejte, případně umelte.

Přidejte žemle, které jste předtím namočili v mléce a vymačkali, posekanou šunku, syrová vejce, sůl, pepř a podle potřeby strouhanku.

Důkladně propracujte a zformujte karbanátky. Obalte je ve strouhance a po obou stranách osmažte na oleji.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.4.2012 8:48| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist