Kapr s kmínem a citrónem

Suroviny

sladkovodní ryba
4 ks
sůl
1 KL
kmín drcený
1 špetka
hladká mouka
1 PL
citron
1 ks
olivový olej extra virgin
2 dcl
strouhanka kukuřičná křupavá (Knuspi)
1 balíček

Postup přípravy:

Kapra nakrájíme na podkovy. Rybí porce pokapeme citrónem, nasolíme a nakmínujeme. Potom potřeme olivovým olejem, poprášíme moukou a obalíme v kukuřičné strouhance. Na plech dáme pečicí papír, na ten položíme obalené porce kapra a pečeme ve vyhřáté troubě. Otáčet nemusíme, upeče se krásně do křupava po obou stranách.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.8.2011 10:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist