Kapr s cibulkou

Suroviny

máslo
50 g
menší cibule
1 ks
zelená petrželka
1 hrst
mletá sladká paprika
3 ČL
maso z kapra
1 kg
voda nebo rybí vývar
1 ks
hladká mouka
30 g
smetana
100 ml
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Najemno nakrájenou cibulku a petrželku osmahněte na másle, zaprašte paprikou, rychle osmahněte a hned vložte porce osoleného kapra (nejprve kůží dolů) a opečete je z obou stran.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pak maso vyjměte a výpek zaprašte moukou, podlijte vodou nebo vývarem, provařte a nakonec zjemněte smetanou. Podáváme s brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.9.2012 10:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist