Kapr po židovsku

Suroviny

kapr
4 ks
hříbek
6 ks
cibule
2 ks
olej
2 PL
zelená petrželka
1 PL
sůl
1 ČL
rybí vývar
2 dcl
bílé víno
2 dcl
česnek
4 stroužky
šalotka
4 ks
hladká mouka
2 PL
sardelky
4 ks

Postup přípravy:

Porce kapra obalte v mouce, duste na oleji s pokrájenou cibulkou, rybím vývarem, bílým vínem, česnekem a sekanou zelenou petrželkou, po dobu 12 až 15 minut.

 

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist