Kapr na víně se sardelovou pastou

Suroviny

hladká mouka
50 g
kapr
600 g
olej
1,5 dcl
česnek
3 stroužky
cibule
50 g
sardelová pasta
1 ČL
bílé víno
2 dcl
bobkový list
1 ks
pepř
1 PL

Postup přípravy:

Kapra nakrájíme na podkůvky 1,5 cm silné, osolíme, obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na oleji. Pak rybu vyndáme, do výpeku přidáme strouhanou cibuli, utřený česnek, sardelovou pastu, rozdrcený bobkový list, víno a vaříme 5 minut. Do omáčky vrátíme rybu, chvíli podusíme a těsně před podáváním zaprášíme pepřem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.7.2011 8:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist