Kapr na másle a cibuli

Suroviny

kapr
2 kg
sůl a kmín
špetka
olej
2 PL
cibule
2 ks
máslo
125 g

Postup přípravy:

Naporcovaného osušeného kapra osolíme, rozložíme na pekáč kůží navrch, pokmínujeme, podlijeme olejem a dáme 15 minut zapéct.

Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme po zapečené rybě společně s plátky másla a znovu pečeme 20 minut, až cibule u kraje pekáče dostane zlatavou barvu.

Příloha: chléb, brambory, okurka.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 7:12| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist