Kančí maso na víně se slaninou

Suroviny

kančího masa
1 kg
pepřů
8 ks
jalovce
3 ks
koření na divočinu
tymián, bazalka
slaniny
100 g
cibule
2 ks
vína (jakéhokoliv)
1 dcl

Postup přípravy:

Kančí maso osolíme a okořeníme. Poklademe slaninou a na kolečka nakrájenou cibulí. Podlijeme vodou a vínem. Upečeme doměkka. Podáváme s brambory.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.3.2015 9:38| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist