Jemný karlovarský knedlík s bagetou

Suroviny

bagety
350 g
hrubé mouky
80 g
vajec
2 ks
mléka
6 dcl
sůl
dle chuti
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Bagetu rozkrájíme na plátky, zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a necháme provlhnout. Přidáme mouku a lehce promícháme. Těsto vložíme do namočeného, vyždímaného hadrového ubrousku pomaštěného máslem, dobře zabalíme a konce zavážeme. Vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařený knedlík rozbalíme a nakrájíme na plátky.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.2.2017 4:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist