Jemná křenová omáčka

Suroviny

máslo
2 PL
hladká mouka
2 PL
slepičí bujón
1/2 kostky
křen
1 ks
mléko
1 l
žloutky
2 ks
sůl
ocet

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z tuku a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zředíme částí mléka. Potom do ní přidáme bujón, kus nastrouhaného křenu a dobře povaříme.

Ve zbytku mléka rozšleháme žloutky a zalijeme s nimi omáčku, kterou už nevaříme, ale necháme jen prohřát. Nakonec dochutíme solí a octem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.10.2011 8:03| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist