Jelení hřbet na másle se žampióny a slaninou

Suroviny

jelení hřbet
1 kg
slanina
60 g
máslo
sůl
pepř
žampiony
100 g
hladká mouka
15 g

Postup přípravy:

Hřbet očistíme a odblaníme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Vložíme na pekáč s rozpuštěným tukem a za častého přelévání šťávou a podlévání horkým vývarem z kostí pečeme, dokud není maso měkké.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pak maso vyjmeme a na zbylém tuku podusíme na plátky nakrájené žampióny, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a dobře provaříme. Omáčkou přelijeme porce masa na talíři. Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.10.2011 9:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist