Jehněčí kotlety v bylinkové marinádě

Suroviny

očištěný jehněčí hřbet
400 g
sůl
dle chuti
citrón
3 ks
bazalka
dle chuti
estragon
dle chuti
šalvěj
dle chuti
rozmarýn
dle chuti
česnek
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naporcujeme na kotletky, osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi – asi minutu z obou stran. Podáváme teplé.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist