Jednoduchá svíčková

Suroviny

halali
1 sklenice
hovězí maso
500 g
smetana na šlehání
1 ks
cukr
dle chuti
ocet
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Do hrnce dáme maso a halali a vodu uvaříme. Potom maso vyjmeme, zahustíme smetanou a hladkou moukou. Vedle na pánvi z cca půl hrnku cukru uděláme karamel, který přilejeme k omáčce. 

Dochutíme buď cukrem nebo octem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist