Játrová pomazánka

Suroviny

játrové paštiky
1
cibule
1 ks
okurka
olej
pepř
sůl
pažitka

Postup přípravy:

Cibuli osmahneme na oleji,přidáme paštiku a asi 5 minut dusíme.Vmícháme rozkvedlaná vejce,nahrubo nastrouhané okurky a mícháme,dokud vejce nezhousnou.Při podávání ozdobíme pažitkou.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.7.2011 1:37| autor: Moniiiiiiska

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist